Siivous- ja kunnossapitopalvelut pitkällä kokemuksella Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Rakennus-, kunnossapito- ja siivouspalvelut pitkällä kokemuksella Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Rakennus-, kunnossapito- ja siivouspalvelut pitkällä kokemuksella Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

ProFam Palvelut Oy on pieni perheyritys, jonka toimialaan kuuluvat remontointi-, kunnossapito- ja siivouspalvelut. ProFamin johtotiimillä on yli kymmenen vuoden kokemus siivousalasta, kiinteistöjen ylläpidosta sekä yleisistä rakennusalaan liittyvistä tehtävistä.

Ota yhteyttä kokeneeseen yritykseen ja pyydä tarjous tarvitsemallesi palvelulle. ProFam palvelee Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla!

Siivouspalvelut, ProFam Palvelut Oy

ProFamin siivouspalvelut pitävät sisällään yritys-, koti- ja erikoissiivoukset. Kerro meille siivoustarpeistasi ja saat juuri sinun kiinteistöllesi räätälöidyn kokonaisuuden.

Kunnossapidon palvelut, ProFam Palvelut Oy

ProFamin kunnossapitopalvelut pitävät sisällään vihertyöt, ulkoalueiden ylläpidon sekä kaikenlaiset muut pihatyöt. Jätä kiinteistösi kunnossapito ammattilaiselle.

Miksi valita ProFam Palvelut Oy?

Pitkä kokemus, ProFam Palvelut Oy

Pitkä kokemus

ProFamin ydinryhmällä on pitkä kokemus remontti-, siivous- ja kunnossapitoalalta. Asioidessasi ProFamin kanssa saat itsellesi tai yrityksellesi luotettavan kumppanin, joka hoitaa kaikki toimeksiannot pitkän kokemuksen tuomalla vahvalla ammattitaidolla. Taidokkaiden ja onnistuneiden hankkeiden ansiosta on ProFamin palveluiden kysyntä ollut koko toiminnan ajan jatkuvassa kasvussa.

Laatu, ProFam Palvelut Oy

Laatu

Pitkän toimintansa aikana on ProFam hionut toimintatapojaan huippuunsa ja kasvattanut laajan asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden verkoston. Kokemuksensa myötä yritys pystyy toimimaan tehokkaasti, mutta laadusta huolehtien. ProFamin kaiken toiminnan keskiössä ovat huippulaadukkaat palvelut ja tuotteet.

Dynaamisuus, ProFam Palvelut Oy

Dynaamisuus

Pienempänä toimijana ProFamin on helppo toimia erittäin dynaamisesti. Asiakkaana tämä tarkoittaa sinulle sitä, että kaikki tilaamasi palvelut tuotetaan yksilöidysti ja asiakkaiden erilaisiin muutostarpeisiin mukaudutaan nopeasti. Kommunikaatio ProFamin kanssa on tehokasta ja kaikkiin pyyntöihisi vastataan ripeästi.

Etsitkö joustavaa, nopeaa ja ammattitaitoista remontti-, kunnossapito- tai siivouspalvelujen ammattilaista pääkaupunkiseudulta? Soita meille – palvelemme Espoon alueella ja lähikaupungeissa.

ProFam palvelee laadukkaasti ja joustavasti yli 10 vuoden kokemuksella

ProFam Palvelut Oy on kotimainen perheyritys, jonka tiimi koostuu monikulttuurisista siivous-, rakennus- ja kunnossapitoalojen ammattilaisista. Toimintamme keskittyy ennen kaikkea pääkaupunkiseudulle. Yrityksemme ottaa kuitenkin mielellään vastaan pitkäkestoisia työprojekteja myös muualla Suomessa.

Yrityksemme ydinarvoihin kuuluvat vastuullisuus, korkea laatu sekä asiakastyytyväisyys. ProFam keskittyy vastaamaan asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin, ja taidokkaat ammattilaiset takaavat kaikenlaisten työhankkeiden onnistumisen. 

Haemme kasvun myötä jatkuvasti uusia työntekijöitä sekä vakituisiin että keikkaluontoisiin töihin. Mikäli haluat tarjota meille osaamistasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä ProFamiin ja pyydä tarjous remontti-, kunnossapito- tai siivouspalvelulle – palvelut ovat saatavilla Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla.

Katso yhteystiedot