Sivustoa uudistetaan, pysy kuulolla.

 
Pölyntorjuntamme paranee entisestään

Olemme ottaneet työmaillamme käyttöön DustTrak-aerosolimonitorin pölymäärien seurantaan ennen työn aloittamista, kaikissa työvaiheissa ja työn valmistuttua. Tarjoamme pölymäärien seuranta- ja analysointipalvelua myös muiden työmaille – emme ainoastaan omillemme. Tavoitteena on päästä rakentamisessa entistä parempiin ja puhtaampiin lopputuloksiin.

Lue lisää

 
Nyt myös netissä

Rakennustekniikka Seppä Oy löytyy nyt myös netistä. Uudelta sivustoltamme saat tietoa palveluistamme ja voit selata valmistuneiden kohteidemme kuvia. Tiedotamme aika ajoin myös uusista projekteistamme tällä uutispalstalla. Yhteystietojemme yhteydessä on lomake, jonka välityksellä voit kysyä lisää, pyytää tarjouksen tai antaa palautetta.

Sivustomme on suunniteltu responsiiviseksi, jotta kaikkien käyttäjien on helppo selata sitä laitteesta ja sen koosta riippumatta. Sivuston suunnitteli ja toteutti Kukumo Creative. Tervetuloa selaamaan!

Lue lisää

 
Rakennuspölyn tehokas torjunta

Sekä saneeraamisessa että uudisrakentamisessa syntyy pölyä monissa eri työvaiheissa. Vanhojen laattojen ja lattioiden piikkaus, tasoitteiden hionta, laastien sekoitus, vesi- ja sähköjohtojen upottaminen rakenteisiin, vanhojen rappausten poisto ja seinien hionta muiden muassa tuottavat merkittävän määrän pölyä saneerauskohteissa. Uusien kohteiden pölynaiheuttajia ovat ennen pinnoituksia tehtävät työvaiheet.

Pölyntorjunnassa pyritään minimoimaan pölyn tuotto ja toisaalta poistamaan syntyvä pöly tehokkaasti. Asianmukaisilla toimenpiteillä voidaan suojata ja turvata omaisuuden lisäksi asukkaiden ja työntekijöiden terveys. Rakennustekniikka Seppä Oy:n tavoitteena onkin luoda kohteisiin mahdollisimman vähän pölylle altistavat olosuhteet. Noudatamme jokaisella työmaalla Valtioneuvoston asetusta rakennustyön turvallisuudesta (205/2009), joka määrittelee säädökset myös pölyntorjuntaan.

Käytämme markkinoiden tehokkaimpia laitteita puhtaampien työmaiden saavuttamiseksi. Katso tästä Strong-Finland Oy:n julkaisema video pölyntorjunnan vaiheista.

Lue lisää

Palvelut

 

Uudiskohteet

Haluamme rakentaa täysin uutta. Olemme oppineet matkan varrella paljon, emmekä unohda maalaisjärkeä. Toiminta-ajatuksenamme on pysyä ajan hermolla, mutta muistaa vanhat hyvät rakennustavat. Koemme, että materiaalien tuntemus ja niiden erilainen yhdisteleminen on tärkeää – puusta rakentaminen on meille ominaisinta, mutta osaamme muutakin.

Meillä on ideoita, ja varmasti sinullakin. Yhdistämme asiakkaan toiveet ja oman ammattitaitomme rakentaaksemme toimivia kokonaisuuksia eri tarkoituksiin.

 

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamista pidetään pitkälti toisarvoisena rakentamisen lajina. Todellisuudessa se on usein jopa enemmän taitoa ja tietoa vaativaa. Korjausrakentamista tehdessä tarvitaan sekä eri rakennusaikakausien työtapojen että tämänhetkisten määräysten tuntemusta. Sen parissa saakin usein parasta koulutusta rakentamiseen. Osaamisemme tällä alueella on vankkaa ja ratkaisemme uudetkin haasteet mielellämme.

Tunnollisuuden täytyy olla tärkeänä osana niin korjaus- kuin uudisrakentamistakin. Mottomme on siinäkin: Maltti on valttia.

 

Sisäilmakorjaaminen

Olemme kokeneita myös sisäilmaongelmien korjaamisessa. Asiakkaitamme näissä korjauskohteissa ovat kaupungit, kunnat, yritykset sekä yksityiset. Työntekijämme ovat ajan tasalla näiden ongelmien suhteen, ja osaavat toimia niiden parissa sekä tehokkaasti että ammattitaitoisesti. Mikrobi- ja haitta-aineperäisten ongelmien ratkominen ja korjaaminen on erityisalaamme.

Näissä kohteissa koemme erittäin tärkeäksi vuorovaikutuksen tilaajan kanssa. Ongelmat ovat ratkaistavissa yhteistyössä toimien.

 

Lisäpalvelut

Suoritamme virallisten määräysten ja ohjeiden mukaisesti työmaiden pölyntorjuntatyöt – niin uudis- ja korjausrakentamisessa kuin teollisuuden prosessitilojen ilmanpuhdistuksessakin. Uudis- ja korjausrakentamisen P1-puhtausluokan työvaiheiden konsultointi ja toteutus pienistä suuriin tiloihin sujuu meiltä nykyaikaisesti korkealaatuisella kalustolla.

Muihin palveluihimme kuuluvat märkätilavalvonnat, rakennusaikainen lämpökuvaus sekä kaluston vuokraus ja ylläpito.

Rakennustekniikka Seppä Oy

info@rt-seppa.fi
Suvipolku 4, 29100 Luvia
Y-tunnus 2553744-5
Laskutusohje

Toni Seppä
Toimitusjohtaja
toni.seppa@rt-seppa.fi
040 734 7370

Anu Seppä
Toimisto/laskutus
anu.seppa@rt-seppa.fi
050 323 1834

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella:

Suunnittelu ja toteutus | Kukumo Creative